Tarieven

Voor onze werkzaamheden berekenen wij een redelijk en eerlijk tarief, dat afhankelijk is van de door u gevraagde dienst en de daarmee gemoeide tijd en kosten.

Voor doorlopende opdrachten proberen wij op basis van de gevraagde werkzaamheden en de ervaringen vanuit het verleden de jaarlijkse kosten in te schatten.

Op basis van deze inschatting sturen wij u maandelijks een voorschotnota. Aan het einde van het jaar, of na beëindiging van de opdracht, ontvangt u van ons een specificatie van de voor u gemaakte kosten waarop de al in rekening gebrachte voorschotten in mindering worden gebracht. Het verschil betaalt u bij, of ontvangt u van ons terug. Vergelijk het maar met de afrekeningen van uw energieleverancier. Wij passen onze tarieven jaarlijks per 1 januari met het CBS indexcijfer voor contractuele loonkosten aan.

Het voordeel van deze methode is dat u uw kosten gelijkmatig over een jaar verdeelt en niet met plotselinge hoge afrekeningen van uw administratiekantoor wordt geconfronteerd. U kunt uw liquiditeitspositie beter plannen.

Een eerste gesprek voor ondernemers is kosteloos, en starters ontvangen van ons een stimuleringsbijdrage in de vorm van een korting gedurende het eerste jaar.