Administratie

Kiest u er voor om uw administratie aan ons uit te besteden of om zelf uw administratie te voeren? Welke keuze u ook maakt, u kunt altijd gebruik maken van onze deskundigheid. Kwaliteit, kostenbesparing en onze advisering van ondernemer aan ondernemer staan bij ons voorop.

Aan ons uitbesteden…
Door de administratie aan ons uit te besteden, volgen we met de scherpe blik van een ondernemer uw cijfers en adviseren u hierover. We benutten alle moderne technieken, waardoor we efficiënt kunnen werken en de kosten laag kunnen houden. Wij kunnen u dit tijdrovende werk op deskundige wijze uit handen nemen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat uw administratie aan alle voorschriften voldoet en op de fiscaal voor u meest voordelige wijze wordt uitgevoerd

Het uitbesteden van uw administratie neemt in de eerste plaats u een hoop werk uit handen, maar heeft tevens het voordeel dat het opstellen van de jaarrekening efficiënter kan verlopen.

Wij verzorgen dan voor u:

  • De volledige financiële administratie.
  • De periodieke BTW aangifte.
  • Desgewenst een tussentijdse rapportage zodat u toch een vinger aan de financiële pols houdt.


Of zelf doen… (online)

U kunt er ook voor kiezen om uw administratie zelf te boeken. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf uw administratie geheel of gedeeltelijk online te verwerken in SnelStart®. Wanneer u ons eenmalig toegang geeft tot uw online SnelStart® administratie kunnen wij deze desgewenst periodiek controleren en u adviseren naar aanleiding van de cijfers. Ook is het mogelijk dat wij op basis van de door u bijgehouden administratie de Btw-aangiften verzorgen. Het voordeel voor u is dat u altijd inzicht heeft in de door u bijgehouden administratie en u weet hoe de cijfers tot stand zijn gekomen, terwijl wij met u mee kunnen kijken en u kunnen aanvullen en adviseren.

Wij kunnen u dan ondersteunen met:

  • Het opzetten van een doelmatige financiële administratie.
  • Het over uw schouder meekijken in de loop van het jaar.
  • De controle van de door u zelf geboekte administratie, waarna wij de fiscale jaarrekening en belastingaangiften voor u samenstellen.